Merkur Garantira

CELOVITA IZVEDBA PROJEKTOV

Od ideje do realizacije

Prenova kopalnice

Želite prenoviti svojo kopalnico, pa se vam zdi prezahteven projekt. Merkurjevi mojstri vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomagajo, tako da boste uživali v procesu prenove in bili zadovoljni z novo kopalnico.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Izdelava fasade

Želite imeti novo fasado, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da boste hitro uživali v pogledu na vašo novo fasado.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Pleskanje sten

Želite prepleskati stene v vašem domu, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da boste na koncu zadovoljni z novo prepleskanimi stenami.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Montaža notranjih vrat

Želite zamenjati notranja vrata v vašem domu, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da bodo vaša nova vrata zmontirana hitro in enostavno.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Vgradnja oken

Želite zamenjati okna v vašem domu, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da bodo vaša nova okna vgrajena hitro in enostavno.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Polaganje talnih oblog

Želite zamenjati talne obloge v vašem domu, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da bodo vaše nove talne obloge položene hitro in enostavno.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Montaža klime ali IR panela

Želite zmontirati klimo ali IR panel v vašem domu, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da bo montaža klimatske naprave ali IR panela izvedena hitro in enostavno.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Vgradnja ogrevalnega sistema

Želite nov ogrevalni sistem v vašem domu, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da boste hitro in enostavno prišli do novega ogrevalnega sistema.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Tlakovanje

Želite novo dvorišče pred vašim domom, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da boste na koncu zadovoljni z novim dvoriščem.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Vgradnja čistilne naprave

Želite čistilno napravo v vašem domu, pa se vam zdi prezahteven projekt? Merkur vam s celovito storitvijo od ideje do izvedbe pomaga, da boste na koncu zadovoljni z vgrajeno čistilno napravo.

Podrobneje o projektu Naročite se na posvet

Zakaj se odločiti za projekt z MERKURjem?

×

Kakovosten material in izdelki

Izbira pravega materiala za vsak prostor je pri prenovi še posebej pomembna, saj bo moral služiti vrsto let.

V Merkurju na enem mestu najdete največjo izbiro izdelkov za gradnjo, prenovo in kakovostno bivanje. Naša ponudba vključuje preizkušeno kakovostne izdelke priznanih domačih in tujih blagovnih znamk.

×

Svetovanje

Merkujevi izkušeni svetovalci vam bodo pomagali pri izboru izdelkov in načrtovanju proračuna za prenovo.

Ponudbo bodo prilagodili vašim potrebam in željam. Zagotavljamo vam strokovno svetovanje na oddelku in pri vas doma, individualno obravnavo in fiksno ceno montaže za vsa dogovorjena dela.

×

Izmere na domu

Pri večjih projektih vas bo pred pripravo ponudbe obiskal Merkurjev mojster,

ki si bo ogledal in natančno izmeril prostor ter vam svetoval glede najustreznejših rešitev. Na tej osnovi bo Merkurjev svetovalec pripravil ponudbo, ki bo vključevala tako material kot delo.

×

Plačilo na obroke

V Merkurju vam omogočamo enostavne možnosti financiranja vseh stroškov prenove,

ki vključujejo tako stroške izbranih izdelkov in izvedbe del, v skupni vrednosti do 12.500 eur na do 60 obrokov. Tudi financiranje lahko v celoti uredite v Merkurju hitro, preprosto in brez posebne dokumentacije. Več informacij: merkur.si

×

Nakup materiala po znižani davčni stopnji (9,5%)

Material, ki je vključen v celostno prenovo s storitvijo montaže ob izpolnjevanju pogojev iz pravilnika o izvajanju Zakona na dodano vrednost, je obdavčen po nižji 9,5 % stopnji DDV.

Na podlagi zakonskih določb se nižja 9,5 % davčna stopnja DDV lahko uporabi za obračun blaga in storitev montaže, če so kumulativno izpolnjeni naslednji pogoji:

  1. gre za stanovanjski objekt oziroma del stanovanjskega objekta, ki je del socialne politike: stanovanje je del socialne politike, če v večstanovanjski stavbi ne presega 120 m2 ali v enostanovanjski stavbi ne presega 250 m2 uporabne površine stanovanjskega objekta,
  2. se obnova oziroma popravilo zaračuna neposredno investitorju,
  3. so gradbeni elementi ali inštalacije, naprave in oprema v lasti lastnikov stanovanjskega objekta,
  4. gre za storitve, ki so uvrščene v šifro F standardne klasifikacije dejavnosti to je pod gradbeništvo: šifra SKD 43.320
×

Hitra izvedba

Brez nepotrebnega iskanja in čakanja ter usklajevanja različnih mojstrov!

Merkurjevi mojstri pričnejo z delom na dogovorjeni dan in ob dogovorjeni uri, vaš Merkurjev svetovalec pa ima ves čas nadzor nad potekom vašega projekta.

×

Visoko kvalificirani mojstri

Naj vas iskanje kakovostnih izvajalcev ne skrbi.

Za to bomo poskrbeli v Merkurju. Neprestano spremljamo zadovoljstvo naših kupcev ter sodelujemo izključno s preverjenimi in strokovnimi izvajalci, ki izpolnjujejo Merkurjeve standarde storitev. Strokovno izvedbo del jamčimo tudi z našo garancijo.

×

Garancija na material in storitve

V Merkurju smo zavezani kakovosti in zanesljivosti,

zato vam dajemo na storitev vgradnje in vgrajene izdelke tudi Merkur garancijo, ki obsega:

  • garancijo na izdelke po pogojih proizvajalca izbranih izdelkov,
  • enoletno garancijo na celotno storitev vgradnje.

S preverjenimi izvajalci in Merkur garancijo dajemo našim kupcem varnost. Hkrati pa jim s kvalitetnimi izdelki ter pravilno in kakovostno vgradnjo zagotovimo brezskrbnost še dolgo časa.

Realizirajte svoj projekt z MERKURjem!

Naročite se na posvet s svetovalcem

080 88 01 | info@merkur.si