Prenova
kopalnice

Želite prenoviti kopalnico? V vodiču najdete kar nekaj zanimivih nasvetov Merkurjevih mojstrov

Od ideje do nove kopalnice

Vse, kar morate vedeti pred prenovo kopalnice

Da med prenovo ne bo prišlo do nepotrebnih zapletov in bo končni videz vaše kopalnice takšen, kot ste si ga zamislili, je pomembno, da se pred tem dobro pripravite.

V vodiču za prenovo kopalnice preverite:

 • kje poiskati navdih in kakšni so sodobni kopalniški trendi,
 • katere ploščice in kopalniške elemente izbrati, da bodo ti ustrezali vašemu okusu in velikosti vaše kopalnice,
 • kako načrtovati prenovo, da ne bo presegala vaših finančnih sposobnosti in bo ustrezala vašim željam in pričakovanjem.

Kako načrtovati prenovo

Prenova kopalnice je zahteven projekt, ki zahteva precejšen časovni in finančni vložek, zato je pomembno, da jo dobro načrtujete. Ključne faze, ki jih morate upoštevati, so:

 1. zberite ideje za prenovo
 2. izmerite prostor
 3. naročite 3D-izris kopalnice
 4. izberite ploščice in kopalniške elemente
 5. izberite zanesljive in profesionalne izvajalce
 6. pridobite oceno stroškov za vse materiale in potrebne inštalacije

Ideje za popolno prenovo kopalnice

Kopalnica ni le prostor za vzdrževanje osebne higiene, temveč tudi prostor, kjer se sprostimo in razvajamo. Tako velike kot majhne kopalnice morajo biti praktične in funkcionalne, toda če se želimo v njih zares dobro počutiti, morajo biti tudi prijetne na pogled.

V knjižici kopalniških trendov 2019 poglejte primere sodobnih kopalnic in najdite navdih za prenovo in opremo.

Svojo kopalnico si oglejte s tehnologijo navidezne resničnosti

Vaš 3D izris kopalnice si v Merkurju lahko ogledate »v živo« s posebnimi VR-očali, ki s tehnologijo navidezne resničnosti omogočajo panoramski pogled kopalnice. Tako lahko dobite resničnejšo predstavo o tem, kako bo vaša kopalnica videti in kakšen občutek daje.

Preverite, v katerih Markurjevih trgovinah si lahko »v živo« ogledate svojo bodočo kopalnico.

Prednosti storitve na ključ

 • Stroški: predvidljivi in fiksni stroški, ugoden nakup izdelkov (po nižji 9,5-odstotni davčni stopnji), nakup na obroke ter dostava na dom.
 • Svetovanje in izvedba: svetovanje, načrtovanje, izmere na domu, rušitvena dela z odvozom materiala, menjava vodovodnih in odtočnih cevi, priprava inštalacij za ogrevanje kopalnice, predelava elektroinštalacije, zidarska dela skupaj z materialom, keramičarska dela, montaža kopalniške opreme in izvedba v dogovorjenem roku.
 • Garancija: zagotovljena garancija na delo in izdelke.
 • Široka izbira kopalniških elementov: izbira posameznih elementov, kot tudi »tipskih« kopalnic, novi trendi in linije kopalnic.
 • 3D načrtovanje in pogled z VR očali: brezplačni tridimenzionalni izris nove kopalnice, popis potrebnega materiala, načrt polaganja keramike glede na vaše potrebe ter prilagojena ponudba izbranih izdelkov.

Naredite prvi korak do vaše nove kopalnice

Oddajte obrazec za povpraševanje / naročilo Merkur mojstrov, ter se dogovorite za sestanek. Če imate dodatna vprašanja nam lahko tudi pišete, pokličete ali obiščete v enem izmed naših Merkur centrov.

Naročite se na posvet s svetovalcem

080 88 01 | info@merkur.si

Pričevanja zadovoljnih kupcev

Anica Z.

Pleskanje sten

Tole je odlična zadeva. ker sem vse dobila na enem mestu: od odličnega svetovanja do odličnih mojstrov in konec koncev tudi do same izvedbe. Mojstri so bili odlični. Vso stvar so opravili v kratkem času in tudi kvalitetno. Res je bilo potrebno prepleskati naše stanovanje, sedaj pa je čisto prenovljeno, lepše barve, sveže.

Danica D.

Nagrajenka fasade 2017

Zelo sva zadovoljna, ker nama je mojster ob ogledu svetoval tudi izboljšave. Mojstri so bili kar dostopni in se je z njimi dalo marsikaj dogovoriti. Za seboj so odpadke pospravili in počistili. Kakor smo se dogovorili, tako so naredili. Vse so čistili sproti in skoraj celo dvorišče zavili v celofan. Ekipa je popolnoma uresničila naša pričakovanja. Resnično so nudili dobro podporo in delali dobro.

Matej O.

Prenova kopalnice

Dela so potekala super, sama izvedba in kvaliteta del je tudi fenomenalna, mojstri – nimam nobenih pripomb. Bili so zelo hitri, natančni, profesionalni. Če smo imeli kakršnekoli želje in pripombe smo se lepo uskladili. Vse so upoštevali. Na podlagi res dobre izvedbe del smo se odločili, da nam bodo v prihodnje še kaj naredili.

Simon M.

Vgradnja ogrevalnega sistema

Dobrodošli v mojem domu. Z delavci sem bil zelo zadovoljen, saj so delo opravili hitro in korektno. Ko sem prejel nagrado, sem bil zelo vesel, saj vsak prihranjen evro zelo pomeni pri prenovi hiše.

Primož B.

Tlakovanje

Z Merkurjevo prenovo dvorišča smo izredno zadovoljni. S svojo akcijo so nam šli zelo na roko, tako, da smo pridobili novo dvorišče in dokončali prenovo celotnega projekta obnove hiše. Tako da: enkratno, super! Mojstri so bili zelo pripravljeni sodelovanja in uresničevanja mojih želja. Skupaj smo naredili eno veliko delo in sem z njimi zelo zadovoljen.

Darinka P.

Polaganje talnih oblog

Z mojstrom sem bila zelo zadovoljna. Vedno je upošteval moje želje, jih toleriral in vsakokrat naredil tisto, kar sem si želela. Od doma odšla iz starega – prišla v novo. Super, kot rečeno je storjeno.

Žan Ž.

Montaža klime / IR panela

Kul mi je bilo. Jaz sem šel ven na en sestanek, prišel nazaj in klima je bila »fertik«. In čakalo me je hladno stanovanje. Hvala Merkur, ker ste mi omogočili, da bom imel hladno poletje.

Marjetka P.

Prenova kopalnice

Po 40.letih je bila kopalnica potrebna prenove. Merkur je izvedel storitev v celoti. Tudi odpeljali so vse staro. V 8. dneh je bilo vse kakovostno izvedeno. Opremljena in urejena je tako, da jo lahko vselej hitro in enostavno pospravim ter dobro vzdržujem. Zelo sem zadovoljna.

Nadina P.

Prenova kopalnice

Vesela sem. Imam lepo kopalnico. Vse je na svojem mestu, kot mora biti. Z lahkoto se stuširam, ni nobenega robu. Okno sedaj lahko odprem enostavno in prezračim kopalnico. Ker sem v spoštljivih letih, je vse to zame zelo pomembno – je prednost moje nove kopalnice. Uživam v tej kopalnici, vse mi je všeč. Prenova je bila res dobra odločitev.

Deželak

Prenova kopalnice

Uau, res je lepa kopalnica! Jaz sem čist navdušen, tko, da…Hvala Merkurju in njihovim mojstrom in predlagam tud vam, da greste na rečenostorjeno.si in preverite, za katere projekte lahko v celoti poskrbi Merkur. Rečeno storjeno :)

Primož J.

Montaža notranjih vrat

Smo mlada družina. Za nakup v Merkurju smo se odločili, ker nam je prijazna prodajalka odlično svetovala. Z nakupom z vgradnjo smo nekaj prihranili in hkrati pridobili dragocen prosti čas za naše druženje.

Lojze R.

Tlakovanje

Ureditve dvorišča nisem načrtoval. Zaradi del na kanalizaciji v naselju sem bil primoran investirati v hišno črpališče in črpalko za prečrpavanje. V Merkurju so mi pripravili ugodno ponudbo za kompletno ureditev dvorišča. Mojstri so prišli kot smo se dogovorili, vgradili napravo za črpanje, uredili odvodnjavanje in tlakovali dvorišče. Vse v celoti in hitro – zadovoljen sem.

Džino P.

Vgradnja ogrevalnega sistema

Končno sem se znebil stare, smrdljive peči na olje. V kurilnici sem se znebil cisterne za kurilno olje in neprijetnih vonjav, pridobil sem veliko prostora. Najbolj mi je bilo všeč, da smo se vse zmenili kar v Merkurju. Dobil sem nasvet glede vgradnje, prišli so pogledat in potem je mojster vgradil toplotno črpalko – kot je bilo dogovorjeno. Garancijo sem dobil tako na črpalko kot tudi na montažo. Z veseljem priporočam vsakomur, ki si želi poenostaviti življenje, povečati udobje in uživati z mislimi, da bodo stroški ogrevanja veliko nižji. Hvala Merkurju.

Realizirajte svoj projekt z MERKURjem!

Naročite se na posvet s svetovalcem

080 88 01 | info@merkur.si