MEŠANJE BARV

Dodajte svojemu domu nekaj barvitosti! Najenostavnejša rešitev, ki si jo lahko privoščite, je poživitev sten, stropov, fasade ali ograje z barvami.

MEŠANJE BARV

Ob nakupu barve v Merkurjevem centru vam brezplačno zmešamo odtenek barve po vašem izboru iz predlagane barvne palete. Ne spreglejte široke ponudbe pleskarskega orodja in pribora.

1. KORAK: IZBERITE ŽELENI ODTENEK

Pri prodajalcu na oddelku z barvami povejte svoje želje glede odtenkov. Pri izbiri vrste barve vam pomagamo glede na površino, svetlost, namembnost in vlažnost prostora. Predstavili vam bomo, kako barvanje lahko opravite sami.

2. KORAK: OPAZUJTE HITRO MEŠANJE V NEKAJ MINUTAH

Sledi takojšnja priprava barve v izbranem odtenku in potrebni količini, ki je določena z velikostjo površine barvanja. Najustreznejši odtenek boste izbirali med 2.000 odtenki z Jubove barvne karte. Če vam bo pri pleskanju zmanjkalo barve, ne skrbite; le shranite listek na embalaži barve z oznako odtenka in ob vašem ponovnem obisku mešalnice barv boste dobili večjo količino v enakem odtenku. Tudi če potrebujete večjo količino barve in pripadajočega materiala, ki jih ne morete peljati s seboj, poskrbimo za dostavo na dom.

3. KORAK: IZBERITE POTREBEN MATERIAL

V Merkurju vam nudimo ves material, ki ga boste potrebovali pri pleskanju (brusilniki stene, valjčki, čopiči, obrobe, folije za zaščito …). Dobro opremljeni boste uživali v spreminjanju vašega doma. Odločite se lahko tudi za poživitev sten z okraski v obliki šablon, ki popestrijo predvsem otroške sobe.

Prepričani smo, da boste več minut potrebovali za izbiranje odtenka, kot traja čas priprave barve.

Realizirajte svoj projekt z MERKURjem!

Naročite se na posvet s svetovalcem

080 88 01 | info@merkur.si