AKTUALNO

Merkur vam nudi številne akcije in ugodnosti, zaradi katerih bo vaša prenova še bolj ugodna in brezskrbna.

Izkoristite svetovanje, individualno obravnavo, ugodne možnosti financiranja ter jamstvo na opravljeno delo. Izberite Merkur.

Zakaj se odločiti za projekt z MERKURjem?

×

Kakovosten material in izdelki

Izbira pravega materiala za vsak prostor je pri prenovi še posebej pomembna, saj bo moral služiti vrsto let.

V Merkurju na enem mestu najdete največjo izbiro izdelkov za gradnjo, prenovo in kakovostno bivanje. Naša ponudba vključuje preizkušeno kakovostne izdelke priznanih domačih in tujih blagovnih znamk.

×

Svetovanje

Merkujevi izkušeni svetovalci vam bodo pomagali pri izboru izdelkov in načrtovanju proračuna za prenovo.

Ponudbo bodo prilagodili vašim potrebam in željam. Zagotavljamo vam strokovno svetovanje na oddelku in pri vas doma, individualno obravnavo in fiksno ceno montaže za vsa dogovorjena dela.

×

Izmere na domu

Pri večjih projektih vas bo pred pripravo ponudbe obiskal Merkurjev mojster,

ki si bo ogledal in natančno izmeril prostor ter vam svetoval glede najustreznejših rešitev. Na tej osnovi bo Merkurjev svetovalec pripravil ponudbo, ki bo vključevala tako material kot delo.

×

Plačilo na obroke

V Merkurju vam omogočamo enostavne možnosti financiranja vseh stroškov prenove,

ki vključujejo tako stroške izbranih izdelkov in izvedbe del, v skupni vrednosti do 12.500 eur na do 60 obrokov. Tudi financiranje lahko v celoti uredite v Merkurju hitro, preprosto in brez posebne dokumentacije. Več informacij: merkur.si

×

Nakup materiala po znižani davčni stopnji (9,5%)

Material, ki je vključen v celostno prenovo s storitvijo montaže ob izpolnjevanju pogojev iz pravilnika o izvajanju Zakona na dodano vrednost, je obdavčen po nižji 9,5 % stopnji DDV.

Na podlagi zakonskih določb se nižja 9,5 % davčna stopnja DDV lahko uporabi za obračun blaga in storitev montaže, če so kumulativno izpolnjeni naslednji pogoji:

  1. gre za stanovanjski objekt oziroma del stanovanjskega objekta, ki je del socialne politike: stanovanje je del socialne politike, če v večstanovanjski stavbi ne presega 120 m2 ali v enostanovanjski stavbi ne presega 250 m2 uporabne površine stanovanjskega objekta,
  2. se obnova oziroma popravilo zaračuna neposredno investitorju,
  3. so gradbeni elementi ali inštalacije, naprave in oprema v lasti lastnikov stanovanjskega objekta,
  4. gre za storitve, ki so uvrščene v šifro F standardne klasifikacije dejavnosti to je pod gradbeništvo: šifra SKD 43.320
×

Hitra izvedba

Brez nepotrebnega iskanja in čakanja ter usklajevanja različnih mojstrov!

Merkurjevi mojstri pričnejo z delom na dogovorjeni dan in ob dogovorjeni uri, vaš Merkurjev svetovalec pa ima ves čas nadzor nad potekom vašega projekta.

×

Visoko kvalificirani mojstri

Naj vas iskanje kakovostnih izvajalcev ne skrbi.

Za to bomo poskrbeli v Merkurju. Neprestano spremljamo zadovoljstvo naših kupcev ter sodelujemo izključno s preverjenimi in strokovnimi izvajalci, ki izpolnjujejo Merkurjeve standarde storitev. Strokovno izvedbo del jamčimo tudi z našo jamstvo.

×

Jamstvo na material in storitve

V Merkurju smo zavezani kakovosti in zanesljivosti,


Jamstvo 2 leti

zato vam dajemo na opravljeno storitev in vgrajene izdelke jamstvo, ki obsega:

  • jamstvo na izdelke po pogojih proizvajalca izbranih izdelkov,
  • dodatno dvoletno Merkur jamstvo na opravljeno storitev.

S preverjenimi izvajalci in Merkur jamstvo dajemo našim kupcem varnost. Hkrati pa jim s kvalitetnimi izdelki ter pravilno in kakovostno vgradnjo zagotovimo brezskrbnost še dolgo časa.

Realizirajte svoj projekt z MERKURjem!

Naročite se na posvet s svetovalcem

080 88 01 | info@merkur.si